Správa sociálního zabezpečení

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Důchodová poradna - Mgr. Martin Kohoutek

Důchodová poradna - Mgr. Martin Kohoutek

28 Recenze
Důchodová poradna byla založena roku 2009. V rámci důchodového poradenství počítám výše důchodů, radím, kdy do něj výhodně odejít a jak dostat důchod vyšší.
  • Musíte být objednáni
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
Okresní Správa Sociálního Zabezpečení - OSSZ Olomouc tř. Kosmonautů 1151, Hodolany, 779 00 Olomouc

Okresní Správa Sociálního Zabezpečení - OSSZ Olomouc

58 Recenze
tř. Kosmonautů 1151, Hodolany, 779 00 Olomouc
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup

Doporučené recenze





Barbora Petrová
18.10.2023
Okresní Správa Sociálního Zabezpečení - OSSZ Olomouc
Touto známkou hodnotím profesionální přístup ředitelky OSSZ Olomouc, která si nachází čas pro osobní setkání s klienty a boří strach z jednání s úředníky, při kterých se klient cítí znevýhodněn.
Ladislav Sincl
16.10.2023
Důchodová poradna - Mgr. Martin Kohoutek
Informace týkající se zpracování závěrečné zprávy s doporučením a výpočty důchodu od Mgr. Martina Kohoutka byla pro mne velice přínosná a zajímavá. Komu není jedno jak velký bude mít jednou svůj důchod a kdo chce vědět co a jak jeho budoucí výši ovlivňuje, tomu tuto službu doporučuji.
Marcela Balogh
01.10.2023
Okresní Správa Sociálního Zabezpečení - OSSZ Olomouc
Vzhledem k tomu, že jsem byla objednána on-line, tak jsem nemusela čekat. Bylo zde dost lidí, kteří čekali. Připadala jsem si jako na nádraží nebo na poště. Všem doporučuji, pokud si půjdete vyřizovat důchod, objednejte se on-line předem.
Vanda Mihokova
20.09.2023
Důchodová poradna - Mgr. Martin Kohoutek
S poradenstvím pana Kohoutka jsem velmi spokojená a děkuji za něj.Zpráva, kterou jsem obdržela, byla velmi dobře zpracovaná a pochopitelná, rychle zpracovaná a bez nutnosti osobního setkání, což šetří spoustu času.Velmi si Vážím možnosti kdykoliv zavolat a konzultovat svůj další postup a rozhodnutí.Pana Kohoutka vřele ho doporučuji všem dalším, kdo se blíží k důchodovému věku a potřebují srozumitelnou radu a vysvětlení.Vanda Mihoková
Jana Svihlova
10.09.2023
Důchodová poradna - Mgr. Martin Kohoutek
V úctě k panu Mgr. Kohoutkovi vřele doporučuji konzultovat včas potřeby a možnosti pro získání důchodu. Jsme v kontaktu asi 10 let. Vždy jsem dostala jasnou odpověď, popis variant na výběr a informaci, co vše je nutné připravit. Díky jeho radám a vedení jsem zažádala o důchod takovým způsobem a v takovém termínu, že je můj výsledný důchod maximální možný.
Radim Petráš
06.09.2023
Důchodová poradna - Mgr. Martin Kohoutek
V posledních 3 letech jsem služeb magistra Kohoutka využil já i moje žena. Komunikace s ním je snadná a přátelská, zprávy a další upřesnění chodí přesně a rychle. Doporučuji tuto službu určitě využít minimálně v případě, jakékoliv odchylky od normálního" schématu
Honza Dohnal (Dohnys)
31.08.2023
Okresní Správa Sociálního Zabezpečení - OSSZ Olomouc
Prvotřídní lemry. Když tam nic netušící člověk přijde mimo úřední hodiny, protože ho tam pošlou z jinyho úřadu (protože si sami nemůžou z uvedených hodnot spočítat aritmeticky průměr a dopsat do lejstra) a zrovna se netrefí do úředních hodin, kterých je 18 za týden ve dvou dnech, tak má prostě smůlu. Pošlou ho pryč. Ať přijde v úřední hodiny. Ten úředník co by vám pomohl, tam sice je, ale nic nedělá (kromě kafíčkovaní), je tam jen pro objednané"
Roman Grulich
25.08.2023
Důchodová poradna - Mgr. Martin Kohoutek
Rád bych na tomto místě poděkoval panu Kohoutkovi za jeho perfektní rozbory možných variant mého odchodu do důchodu. Po zvážení nabídnutých možností pro mou osobu jsem vybral tu nejoptimálnější s tím ,že kombinací několika administrativních úkonů jsem získal nezanedbatelnou částku o kterou se mě navýšil primárně vypočtený důchod.Již před svým odchodem do důchodu jsem byl rozhodnut si v této záležitosti nechat profesionálně poradit a svého rozhodnutí v žádném případě nelituji.Mgr. Kohoutek je 100% profesionál a já mu ještě jednou touto cestou děkuji.
Jaroslav Němec
19.08.2023
Důchodová poradna - Mgr. Martin Kohoutek
Před pár lety jsem uvažoval o odchodu do důchodu. Byl jsem si schopen podle důchodové kalkulačky spočítat výši důchodu, jen jsem si nebyl jistý některými údaji (započítané roky, apod.), rovněž jsem neměl informaci o případné úpravě výpočtu v blízké budoucnosti. Na internetu jsem si našel kontakt na Mgr. Kohoutka, kam jsem poslal všechny potřebné doklady. Během krátké doby jsem obdržel perfektní rozbor výpočtu důchodu podle doby nástupu do důchodu. Nejpodstatnější byla informace, ať do důchodu nastoupím na začátku následujícího roku, kdy bude upravena metodika výpočtu - tato informace mi navýšila důchod asi o 2,5 tis. Kč měsíčně. Výše důchodu byla propočtena s přesností na korunu. Z výše uvedeného je evidentní, že poradenství je poskytováno na vysoké profesionální úrovni a snažím se ho doporučovat případným zájemcům.
Janička Houbička
18.08.2023
Okresní Správa Sociálního Zabezpečení - OSSZ Olomouc
From live Help